Dagens Sociala Medier Utövar En Sorts Teknokratisk Diktatur och Censur

Alla är för yttrandefrihet. Det går knappt en dag utan att det proklameras, men vissa människors uppfattning är att de är fria att säga vad de tycker, men om någon annan säger något tillbaka är det en skandal.” Winston S. Churchill

Vad många människor inte förstår är att demokrati och yttrandefrihet går hand i hand.

Att försöka tysta all kritik mot vad som anses politiskt korrekt är motsatsen till demokrati och yttrandefrihet.

Politisk korrekthet är faktiskt en slags fascism eftersom ingen kritik mot dess dogmer är tillåten, eftersom sanningen kanske låter som hat hos de som hatar sanningen … eller olika åsikter från deras egna.

För 10 år sedan var sociala medier oreglerade, men på senare år har de sociala medierna, och i synnerhet Facebook, blivit löjligt intoleranta med sin ”politiskt korrekta” censur.

Deras mer intoleranta politiskt korrekta användare utnyttjar det fullt ut genom att försöka stänga av alla som inte håller med dem.

Ren hatpropaganda bör inte tillåtas, men de försöker tysta alla som kritiserar det som anses vara politiskt korrekt, även när det finns anledning att kritisera det.

Det är samma antidemokratiska fascistiska censur som det gamla Sovjet, Kina eller Nordkorea praktiserat, den enda skillnaden är vad som är censurerat och det är inte västlig demokrati utan mer av en teknokratisk diktatur.

Jag anser att sociala medier måste börja behandla alla sidor lika och tilllåta så mycket som möjligt så vi får en öppen och demokratisk debatt där alla får komma till tals.

Jag är inte så politiskt intresserad själv, men jag tror att det är nödvändigt för demokratin eftersom det är vad demokrati handlar om, att alla får uttrycka sin åsikt och rösta på vem de vill.

The Censorship Plan Decoded

5 skäl till varför du bör överge Facebook för VK