Om

Programmerare och webbutvecklare.

Har tidigare jobbat en hel del med mjukvarudesign och test inom telekomsystem och främst Ericsson Telecoms växlar AXE-10/810, C-programmering i realtidsoperativsystemet OS-9/9000, shell script programmering under Solaris Unix och systemadministration under Solaris Unix och Windows Server .

De senaste 10 åren har jag mest hållit på med webbutveckling och programmering i PHP, Java och C#, och senaste 1 1/2 året jobbat uteslutande mot Azure och dess Pass tjänster.

Ska jag beskriva mig själv i en mening får det bli att jag är en sorts hybrid mellan renässansmänniska och samurajkrigare, vilket kan låta som en omöjlig kombination, men så är det i varje fall.

Är även notorisk ungkarl och trivs rätt bra med det.

Mycket beroende på att jag är en sån man som inte kan ha ett förhållande om jag inte helhjärtat vill det, och det är inte ofta jag stöter på någon som det stämmer så bra med att jag överväger det.

Bloggar i första hand om arbetsrelaterade saker i allmänhet och IT-yrket som jag jobbar inom.

Vill ni kontakta mig så kan ni göra en kommentar i något av mina inlägg, eller via kontaktformuläret.

* If Swedish isn’t your native language you can translate this blog with Google translate automatically by selecting it from the sidebar menu you get to by clicking on the 3 lines up at the left corner. You can also choose to subscribe to this blogs FeedBurner feed, RSS feed or email newsletter from that sidebar menu.