Om

“Liberty cannot be preserved without a general knowledge among the people, who have a right … and a desire to know.”

—John Adams, 1765

Systemutvecklare.

Har tidigare jobbat en hel del med mjukvarudesign och test inom telekomsystem och främst Ericsson Telecoms växlar AXE-10/810, C-programmering i realtidsoperativsystemet OS-9/9000, shell script programmering under Solaris Unix och systemadministration under Solaris Unix och Windows 2000 Server.

De senaste 10 åren har jag mest hållit på med webbutveckling och programmering i PHP, Java och C#, och senaste åren jobbat mycket mot Azure och dess PaaS tjänster.

Bloggar i första hand om arbetsrelaterade saker i allmänhet, IT-yrket som jag jobbar inom och en del andra saker som engagerar mig.

Är inte kvinnohatare heller vilket feministerna har för vana att kalla alla som kritiserar eller motbevisar dem.

Vi jämställdister föredrar en jämställdhetspolitik baserad på vetenskap och fakta som respekterar individens rätt att fatta sina egna beslut där lika spelregler gäller för bägge könen så varje individ oavsett kön får förtjäna sin framgång ärligt på lika villkor.

Vi är därför emot kvotering, positiv särbehandling, överdrifter, halvsanningar och ibland rena lögner som ofta förekommer bland dagens totalitära feminister åsikter, och försöker stå för en balanserad liberal jämställdhetssyn.

Vill ni kontakta mig så kan ni göra en kommentar i något av mina inlägg, eller via kontaktformuläret.

OBS! Alla mina åsikter här är privata, och nej jag tror inte världen är ”The Matrix” men däremot är det symboliskt.

Vem är jag som person?

10000 kr frågan som alla som läser denna sida antagligen är intresserad av.

Gjorde för skojs skull en personlighetsanalys på mig själv baserad på en text jag skrivit på engelska och fick följande utlåtande från en välkänd online tjänst… och det stämmer väl någorlunda bra.

Som alla andra människor är jag även till viss del situationsbaserad så jag kan avvika från nedan analys ibland för livet är inte svart-vitt.

Du är skarpsinnig och något okänslig. Du är filosofisk: du är öppen för och fascinerad av nya idéer och älskar att utforska dem. Du är allvarsmättad: du är i allmänhet allvarlig och skämtar inte mycket. Och du är utmanande mot auktoriteter: du föredrar att utmana auktoriteter och traditionella värden för att bidra till positiva förändringar.

Dina val drivs av en önskan om att göra upptäckter.

Du är relativt ointresserad av både tradition och glädje i livet. Du bryr dig mer om att gå din egen väg än att följa vad andra har gjort. Och du föredrar aktiviteter med ett syfte större än bara personlig njutning.

* If Swedish isn’t your native language you can translate this blog with Google translate automatically by selecting it from the sidebar menu you get to by clicking on the 3 lines up at the left corner. You can also choose to subscribe to this blogs FeedBurner feed, RSS feed or email newsletter from that sidebar menu.