Lär Dig Upptäcka Den Kvinnliga Psykopaten

”Men medan manliga psykopater är mer dominanta och utåt­agerande är kvinnor mer socialt aggressiva, manipulativa och använder sin verbala förmåga för att dupera sin omgivning.”

”Kvinnliga psykopater manipulerar och intrigerar med ord. De ljuger, överdriver detaljer, förvränger och förstärker och skapar rykten i arbetsgruppen. De använder dessutom ofta löften om sex som ett sätt att skaffa sig makt.”

Kvinnliga psykopater beter sig lite annorlunda än manliga

Videon ovan om kvinnliga psykopater och deras kännetecken är klart sevärd.

Nedan en artikel om kvinnliga psykopater och hur deras sätt att agera på skiljer sig från deras manliga motsvarigheter.

Upptäck den kvinnliga psykopaten

Värd att läsa då kvinnliga psykopater kan ställa till med minst lika mycket skada och man måste lära sig identifiera och neutralisera även kvinnliga psykopater innan de skadat företaget eller er själva för allvarligt.

I vilket fall kommer nog alla som läser den känna igen ett flertal kvinnor ni stött på genom livet för kvinnor som beter sig på detta sätt är inte helt ovanliga.

Andelen kvinnliga psykopater är mycket högre än man tidigare trott

”We found gender differences in antisocial behavior, as defined in factor 2 of the PCL:SV, with female psychopaths (PCL:SV >= 18) displaying significantly more lying, deceitfulness and lack of control, while male psychopaths were more antisocial as measured by the PCL:SV.”

Gender differences in psychopathy in a Swedish offender sample

Andelen kvinnliga psykopater är mycket högre än man tidigare trott då de beter sig lite annorlunda än manliga psykopaterna, så de har inte fångats upp lika bra i tidigare studier och är nog lika vanliga som manliga psykopater.

”Psykopater har lägre aktivitet i den delen av hjärnan som processar moral än icke-psykopatiska personer. Kvinnliga psykopaters aktivitet i moralcentrat tycks ännu lägre än hos männen, men här behövs mer forskning”, säger Lisbet Duvringe.”

Språk avslöjar psykopaten
Att kvinnliga psykopater även verkar ha ännu lägre aktivitet i hjärnans moralcenter än de manliga är intressant för det skulle innebära att de på många sätt är värre.

Kvinnliga psykopater utnyttjar och manipulerar andra

”Kvinnliga psykopater är ofta både flirtiga och duktiga på att skapa tillit. De manipulerar andra att utföra arbetet åt dem, säger Lisbet
Duvringe.”

När det gäller psykopater måste ni tänka på att även de kvinnliga psykopaterna poetiskt uttryckt är en sorts monster i människoskepnad även om de ibland ger sken av att vara änglar.

Vanliga regler gäller inte för psykopater och ni kan behöva gå väldigt långt för att bli av med dem innan de orsakar för mycket skada

Var även medvetna om att det räcker att ha minst 10 på psykopatiskalan för att vara skadlig, och såna halvpsykopater finns det betydligt fler av än de 1-3% som är fullblodspsykopater med 30 eller mer på skalan.

Boktips – Kvinnliga psykopater

Lär dig mer om hur kvinnliga psykopater beter sig i denna bok.
Kvinnliga psykopater : mästare i manipulation på arbetsplatsen

*Jag har skrivit fler blogginlägg om psykopater som ni hittar under psykologi kategorin på denna blogg så läs gärna dem med för de bidrar alla till er förståelse av dessa individer.