Lär Dig Upptäcka Den Kvinnliga Psykopaten

”Men medan manliga psykopater är mer dominanta och utåt­agerande är kvinnor mer socialt aggressiva, manipulativa och använder sin verbala förmåga för att dupera sin omgivning.”

Kvinnliga psykopater beter sig lite annorlunda än manliga

Videon ovan om kvinnliga psykopater och deras kännetecken är klart sevärd.

Nedan en artikel om kvinnliga psykopater och hur deras sätt att agera på skiljer sig från deras manliga motsvarigheter.

Värd att läsa då kvinnliga psykopater kan ställa till med minst lika mycket skada och man måste lära sig identifiera och neutralisera även kvinnliga psykopater innan de skadat företaget eller er själva för allvarligt.

I vilket fall kommer nog alla som läser den känna igen ett flertal kvinnor ni stött på genom livet för kvinnor som beter sig på detta sätt är inte helt ovanliga.

Upptäck den kvinnliga psykopaten

Andelen kvinnliga psykopater är mycket högre än man tidigare trott

”Kvinnliga psykopater manipulerar och intrigerar med ord. De ljuger, överdriver detaljer, förvränger och förstärker och skapar rykten i arbetsgruppen. De använder dessutom ofta löften om sex som ett sätt att skaffa sig makt.”

Andelen kvinnliga psykopater är mycket högre än man tidigare trott då de beter sig lite annorlunda än manliga psykopater, så de har inte fångats upp i tidigare studier och är nog minst lika vanliga som manliga psykopater.

Kvinnliga psykopater utnyttjar och manipulerar andra

”Kvinnliga psykopater är ofta både flirtiga och duktiga på att skapa tillit. De manipulerar andra att utföra arbetet åt dem, säger Lisbet
Duvringe.”

När det gäller psykopater måsta ni tänka på att även de kvinnliga psykopaterna poetiskt uttryckt är en sorts monster i människoskepnad.

Vanliga regler gäller inte för psykopater och ni kan behöva gå väldigt långt för att bli av med dem innan de orsakar för mycket skada

Var även medvetna om att det räcker att ha minst 10 på psykopatiskalan för att vara skadlig, och såna halvpsykopater finns det betydligt fler av än de 1% som är fullblodspsykopater med 30 eller mer på skalan.

Boktips – Kvinnliga psykopater

Lär dig mer om hur kvinnliga psykopater beter sig i denna bok.
Kvinnliga psykopater : mästare i manipulation på arbetsplatsen

*Jag har skrivit fler blogginlägg om psykopater som ni hittar under psykologi kategorin på denna blogg så läs gärna dem med för de bidrar alla till er förståelse av dessa individer.