Indiska e-Handels Företag Kommer Aldrig Göra Vinst

Jag som själv varit inne i e-Handels branchen kan säga att råden i denna artikel är spot on, men jag sålde inte konsumentprodukter utan hackor och spadar (e-Handels plattformar) till dem som ville göra det.

e-Handels är en cut troath business inom många områden som kräver mycket för att lyckas i, så funderar ni på att försöka på hårda marknader var beredda på att det kommer krävas mycket mer än ni tror.

Om ni lyckas på stora marknader har ni däremot chansen att casha in stort, så risk-reward ration är större.

Bäst chans för små aktörer att lyckas är om ni har något unikt att erbjuda som inte är lätt att kopiera och som det finns en marknad för.

Helst ska ni ha egna unika produkter och inte produkter som vem som helst kan sälja, eller möjligen en nichad specialistbutik eller ett unikt koncept som ger er en konkurrensfördel.

En webb butik i sig inte är så dyr att sätta upp jämfört med en fysisk butik men lager och personal är lika dyrt, så det beror på vad ni tänkt sälja, hur unikt det är och hur stor marknaden och konkurensen är.

Som komplement till en fysisk butik för någon på en mindre ort kan det ändå vara bra, för den fungerar även som en online katalog så slipper ni trycka upp fysiska sådana och den kostnadsbesparingen och förenklingen för era kunder kan göra det värt det.

https://m-economictimes-com.cdn.ampproject.org/c/s/m.economictimes.com/small-biz/startups/the-dark-side-of-starting-up/amp_articleshow/59511131.cms