10 vanligaste tecknen på att din chef mobbar dig

Ibland kan ni ha oturen att råka ut för en riktigt lömsk, falsk och jävlig chef och då har ni tre val som är: att fly fältet, stanna och ta fajten för den goda sakens skull eller vilket jag inte rekommenderar stanna och låta er mobbas till döds.

Förhoppningsvis kommer man aldrig råka ut för en sån här chef eftersom de är skadliga både för organisationen och personalens hälsa.

De finns trots allt sådana chefer för grov mobbning förkommer lite här och där och mer eller mindre psykopatiskta chefer som får en kick av att trycka ner och hunsa andra finns tyvärr.

Utifall att är det bra att veta vilka tecken man ska kolla efter så man inte av naivitet råkar illa ut eller tror det är en själv det är fel på och blir helt nedbruten och apatisk i stället för att vidta åtgärder.

Top 10 Signs Your Boss is Bullying You | ToughNickel