Har du en psykopat på jobbet?

Har du en vardagspsykopat på jobbet eller till och med som chef?

Denna bok fokuserar på den skada psykopatiskt lagda personer kan ställa till med på arbetsplatsen och hur dessa påverkar sådant som möteskulturen, arbetsmiljön, hälsan och varumärket.

Den tar upp sådant som varför man blir lurad av psykopater och hur de går tillväga när de duperar sin omgivning. Man får också lära sig hur man ska hantera dessa för att skydda medarbetare och arbetsplatsen från dem.

Till skillnad från öppet kriminella psykopater som inte bryr sig om att dölja sitt förakt för sina medmänniskor eller är för korkade och impulsiva för att göra det finns en annan sort som är ulvar i fårakläder och rätt vanliga i arbetslivet och vardagen.

Det gör det lättare för dem att verka i det fördolda så det kan vara bra att lära sig identifiera dem innan de ställer till för mycket skada för dig eller din organisation.

Det finns olika grader av psykopati och alla psykopater är olika smarta så det finns allt från korkade och våldsamma psykopater som oftast hamnar i fängelse till riktigt smarta och listiga som kan klara sig ostraffat livet ut och hinna förstöra många oskyldigas liv på vägen.

Lär dig vad psykopater är och hur man identifiera psykopater genom deras beteende och hanterar dem på en arbetsplats.

via Har du en psykopat på jobbet? – F-Gruppen

Boktips: Har du en psykopat på jobbet?