Aftonbladets Avslöjande Leder Till Att Poliser Skräms Till Tystnad

”Det var i mellandagarna som Aftonbladet avslöjade hur en tidigare polischef utretts för barnpornografibrott. Men i stället för att fullfölja utredningen och genomföra en husrannsakan hos den misstänkte lades utredningen ner av åklagare Elisabeth Brandt och polischefen uppmanades att säga upp sig.”

Ju mer man gräver desto värre blir det.

Min hypotes om att rättsväsendet försöker mörka ogentligheter och hellre uppmanar folk att säga upp sig/bli omflyttade, istället för se till att de får stå för det de gjort och ge offren rättvisa verkar stämma som denna artikel om en polischef misstänkt för barnporrbrott visar.

Barnporrbrott är dessutom den vidrigaste formen av sexbrott så rättsväsendet har inga ursäkter för sådant här.

Dessutom försöker de visst skrämma sanningsägare och kritiker till tystnad vilket är riktigt fult och gränsar till fascism.

Jag har inget emot lag och ordning i sig så länge det inte blir på en sån nivå att det kränker folks personliga integritet, men däremot har jag som de flesta andra väldigt mycket emot kriminellt, korrumperat eller jävigt beteende hos folk som jobbar inom rättsväsendet.

Nog finns det säkert hederligt folk inom rättsväsendet med men ska man tolka tecknen verkar de vara i minoritet och det är de korrumperade som styr.

Det skulle helt enkelt behövas väldigt många fler rakryggade visselblåsare som ser till att sätta stopp för den maffialiknande kultur som verkar ha slagit rot inom rättsväsendet.

PS! Om det mot förmodan skulle vara så att rättsväsendet inte gillar mina inlägg om deras oegentligheter relaterade till #metoo kampanjen får de väl kontakta de medier som publicerat artiklarna som avslöjat dem, för jag återger bara faktabaserad information.

via Efter Aftonbladets avslöjande: Poliser skräms till tystnad | Aftonbladet