Före detta polisen Conny Andersson berättar om hur korrumperad polisen blivit

En annan spaning är att åklagare går in i ärenden för att det ska se ut som att samhället agerar. I själva verket skapar man förundersökningssekretess och driver utredningen med syfte att lägga ut dimridåer och helt fria från straff, åstadkomma marginella straff eller straffa helt fel person.

Vi ska nog alla börja bli seriöst oroliga över rättssäkerheten i detta land för det verkar som att korruptionen inom rättsväsendet ökat och inte minskat och det var nog illa redan tidigare.
Säpo måste börja sköta sitt internutredaruppdrag bättre, eller så kanske de medverkar till att mörka korruptionen?

Det han berättar ger en mycket mörk bild av hur rättsväsendet fungerar så det verkar definitivt som att det är de korrumperade som styr och de hederlig är i underläge, och det verkar vara en riktigt översittarkultur inom polisen.

Till viss del har de sig själva att skylla för det går att visselblåsa och utnyttja sin rätt att upplysa media om oegentligheter så att de korrumperade avslöjas och rensas ut ur organisationen.

Vare sig ni inser det eller ej så är polisens ökända kåranda i första hand till för att gynna och skydda de korrumperade och ohederliga inom rättsväsendet, och de hederliga borde skita i den och avslöja så många korrumperade de kan för hela samhällets bästa.

Connys berättelse bekräftar det jag länge misstänk om att rättsväsendet styrs av de korrumperade som skyddar och gynnar sina vänner och bekanta både inom och utanför rättsväsendet, vilket resulterar i att oskyldiga kan bli dömda och skyldiga kommer undan.

Problemen inom rättsväsendet är alltså inte bara kollegial vänskapskorruption bland poliser, åklagare och domare eller fördomsfulla/inkompetenta nämndemän även om det säkert är mest förekommande, utan även en generell vänskapskorruption mellan de som bestämmer inom rättsväsendet och etablisemanget.

Att det sen även finns dem inom rättsväsendet som är lierade med och håller den organiserade brottsligheten bakom ryggen är ännu ett problemområde, men inte det enda och kanske inte värst heller då vänskapskorruptionen är mer utbredd.

De dömde till och med Conny till fängelse för ett vanligt polisingripande som han har laglig rätt och till och med skyldighet att göra även om det kanske var lite övernitiskt, m.a.o han begick inget brott men blev ändå dömd för ett brott åklagaren konstruerade, och utsatt för ett justitiemord.

Det är ett starkt indicium för hur korrumperat rättsväsendet kan bete sig där de till och med äter sina egna för att skydda sig själva och sina kumpaner.

Detta händer kanske även vanligt folk oftare än man vill tro när de vill skydda sig och sina vänner, för då har de ännu lättare att komma undan med det.

Man kan undra hur många oskyldiga som blir dömda och utsatta för justitiemord varje år i detta land för att de vill skydda sina och sina vänners intressen?

Se den mycket intressanta videointervjun och läs sammanfattningen av den via nedan länk.

Lördagsintervju 57 – Vad händer inom polisen? Före detta polis Conny Andersson berättar.

I detaljerna så kan du hitta sanningen. Detaljerna i vår förståelse blir till när detaljerna kommer i ett sammanhang. Detaljerna kan man få ihop till ett sammanhang och då kommer förståelsen.

Follow the money. Var kommer besluten ifrån, och var kommer även icke-besluten ifrån. Besluten kommer från en liten grupp människor som styr samhället och ser till att känna varandra.

Desto mer jag började gräva för att se vart det kommer ifrån, desto mer motstånd får jag. Det blev min metod att använda motståndet som min sensor. Ju närmare sanningen du kommer, ju mer motstånd får du.

Gå även och läs följande bloggartikel skriven av en fd. Polis som i princip säger samma saker som Conny fast mer genom exempel på vad andra gjort.

Ex-polis: Därför kan kollegorna fortsätta att begå brott

Hon säger rent ut att polisen beter sig så korrumperat att de inte förtjänar allmänhetens förtroende och skyddar varandra in i det längsta så visst påminner det om hur maffian beter sig.

Jag hade länge en stark tro på att jag kunde bidra till att göra polisen bättre. Efter flera års kamp såg jag mig tvungen att ge upp.

Ytterligare läsning:

Fd polis: Svenska polisen nedmonteras och ersätts av privata säkerhetsbolag

Conny Andersson är inte heller helt okontroversiell men det han säger stämmer överens med bevis jag hittat från många andra källor vilka ni kan läsa om under Rättsröta och korruption på denna blogg.

Hans indianspårningsmetod kanske bygger på lite väl mycket tro och handlar nog om marknadsföring.

Till viss del går det att träna upp och skärpa sina sinnen, men hur väl hans metod fungerar kan jag inte uttala mig om.

Kontroversiell huvudman bakom APU

Att han var en tuff snut som inte pjoskade med brottslingar säger han även rent ut i sin intervju, så ibland var han kanske lite övernitisk och inte Guds bästa barn själv heller, men åtminstone relativt hederlig.

Men han säger även att hans fiender inom polisen lyckades överdriva och svartmåla hans ingripanden och få dem att framstå som värre än de var för att kunna fälla honom, trots att inget brott begicks av honom.

Att han använde batongen mot en person som fått en stroke måste närmast betraktas som ett olycksfall i arbetet eftersom personen i fråga framstod som en påtänd knarkare och sådana kan vara livsfarliga.

Sen har de även försökt få hans prejning av mopedisten att framstå i sämsta möjliga dager men mopedisten framstod som en brottsling/langare som försökte fly och har lite sig själv att skylla.

S.S som anmälde honom för det hotfulla pistoltecknet åkte själv dit för knarkförsäljning och våldtäkter så det var mest troligt en falsk anmälan.

Även om det hände så är det förståeligt med tanke på vad S.S och hans vänner gjort.

De flesta vet även att sånt oftast inte är att betrakta som mordhot, utan mer ett sätt att visa att man inte gillar någon och vet att denne är skyldig till något som en sorts symbolisk handling.

De korrumperade inom rättsväsendet är bevisligen fullt kapabla att fabricera, övertolka och förvränga saker för att försöka konstruera ett brott när de vill få någon oskyldig fälld för att skydda sig och sina kumpaner.

Dt-reporter missade viktig information om APU:s ledare Conny Andersson

Det han säger i intervjun om korruptionen inom rättsväsendet är däremot väldigt rimligt och stämmer överens med många andra källor, och vilka hans motiv till att avslöja sina ohederliga ex. kollegor är spelar därför ingen roll.