F.d. polisen Peter Springare säger att invandrares brottslighet mörkas av politiska skäl

”I detta program förklarar Peter Springare varför polisen inte fungerar som den ska. Han pekar ut den centraliserade organisationen och att politikerna är otydliga med uppdraget eller till och med motarbetar kärnverksamheten genom målsättningar och rapportering som stjäl tid och resurser. Den ökande och allt grövre brottsligheten har koppling till invandring och etablering av klaner och utanförskapsområden. Detta är problem som man inte tar i p.g.a. politisk korrekthet. Istället har cheferna uppdrag kring jämställdhet, mångfald, HBTQ etc.”

Peter Springare än polisen som bloggade om gängkriminella invandrares brottslighet

Se videointevjun här: Lördagsintervju 74 med fd polis Peter Springare

Peter Springare än polisen som bloggade om den fiktiva polisen farbror blå’s vardag som polis, och eftersom de flesta saker var relaterade till invandrares brottslighet blev polisledningen inte glad då det bröt mot den politiska korrektheten.

”ST stämmer staten för omplaceringen av den kontroversielle debattören Peter Springare. Omplaceringen skedde för att ”bestraffa en anställd som av arbetsgivaren uppfattats som obekväm och frispråkig”, skriver förbundet i sin stämningsansökan till Arbetsdomstolen.”

ST till Arbetsdomstolen för Peter Springare

SwebbTV verkar åtminstone våga ta upp sanningar även när dessa inte är politiskt korrekta och vi som bor i Sverige måste sluta vara så fega (funktionellt dumma) och våga se verkligheten som den är, för annars kommer fel åtgärder vidtas som antingen är verkningslösa eller förvärrar problemen.

Läs bloggartikel nedan som sammanfattar videon om ni inte orkar kolla igenom hela.

Lördagsintervju 74 med f.d. polis Peter Springare – Vad är det som händer inom polisen?

”Polisens tidigare underrättelsechef såg det inte komma. Samhällsutvecklingen och påskupploppen. Men andra gjorde det. Vissa av de som såg det komma blev systematiskt tystade, Många fick se sina karriärer och liv slagna i spillror. Beskrivna som klandervärda. Men några överlevde och kan idag berätta om det.”

Polisen som inte såg det komma

Man kan även säga att tiden gett Peter Springare rätt men tyvärr är han en av dem som fick se sin karriär slås i spillror på grund av den politiska korruptionen inom rättsväsendet.

Klanbaserade maffiabrottslighet bland gängkriminella invandrare

”Han menar också att det är fel att tala om kriminella gäng eftersom ungdomarna är en del av sin klan som kan fungera mer som traditionell maffia. På vissa platser är det dessa grupperingar som har våldsmonopol.”

Kan bara hoppas på att vi inte får problem med samma klanbaserade maffiabrottslighet i Norrbotten som de numera har i storstäderna för det är seriöst allvarliga saker som mörkas i den politiska korrekthetens namn.

”De finns spridda över hela landet, ungefär som resten av befolkningen är fördelad, säger Linda H Staaf.”

”De strävar efter att bygga upp ett parallellt samhälle med ett parallellt rättssystem där lojaliteten och makten ligger hos familjen istället för hos staten, säger Linda H Staaf.”

NOA-chef: Släktbaserade kriminella nätverk hotar demokratin

Polisens huvuduppgift är dessutom att bekämpa brott så det ska alltid gå först, och man bekämpar inte brott genom att mörka dem och ge walk over.

De politiskt korrekta skadar nog samhället i dessa områden mer än de kriminella genom sitt agerande när de mörkar invandrares brottslighet av rädsla för rasism, och borde kanske spärras in själva med.

Gängkriminella invandrares brottslighet tar över i utanförskapsområden

Ovan video som är ett reportage en Australiensisk nyhetskanal gjort är en ganska bra bild över tillståndet i våra utanförskapsområden och grundproblemet är för hög asylinvandring under lång tid, för dessa blir inte på samma sätt som kompetensbaserad arbetskraftsinvandring naturligt integrerade och i de flesta fall även assimilerade i Sverige.

En annan sak jag reagerade på är hur naiva och blåögda barmhärtiga samariter som socialarbetaren som jobbar med omlokalisering av gängkriminella är, för omlokaliseringen av dessa har bidragit till att sprida gängkriminaliteten i Sverige då dessa ofta omlokaliseras till jungfrulig mark och startar sina egna kriminella gäng där i stället.

Det är inte heller omlokalisering som behövs utan betydligt längre och hårdare straff även för dem som är unga, för så länge de sitter i fängelse kan de inte begå brott.

”I dag finns det 60 utsatta områden i Sverige. Enligt Polisen är övergrepp i rättssak en utbredd företeelse i de flesta utsatta områden, och den som anmäler brott utsätts för påtryckningar i form av hot och våld. I de områden som bedöms vara särskilt utsatta är det svårt eller nästintill omöjligt för polisen att fullfölja sitt uppdrag.”

Kriminaliteten tar över i nattvandrarstaten

Det är inte bara SD som är emot sånt här utan alla människor med en gnutta sunt förnuft och moral för det säger sig självt att man inte kan tillåta en viss grupp i samhället att bete sig hur kriminellt som helst och till och med mörka deras brottslighet av rädsla för rasism.

Då tappar nämligen de kriminella i den gruppen helt respekten för samhället och tillåts ta över helt, och det slutar som det redan gjort i våra mest utsatta områden.

”Den tyska polisen berättar i boken om att de började arbeta aktivt mot kriminella klaner för 20–30 år sedan, men att de ändå räknar med att det kommer ta 10–15 år innan de får bukt med dem. Så djupa är problemen.”

Familjen håller förorten i skräck

Läs denna artikel så förstår ni hur mycket skada de politiskt korrekta ställt till med genom att av rädsla för rasism mörka och dalta med invandrare som begår brott, och det är dags det blir ett slut på den idiotin.

De har skapat ett enormt problem som kommer ta årtionden att lösa, och vi ska åtminstone inte tillåta nya sådana här problemområden skapas utan slå till hårt och bestämt och kväsa det i sin linda, och vara helt transparenta så budskapet uppfattas och förstås av dem som funderar på att ta över områden eller tror de kan göra det ostraffat.

Är beviskraven verkligen orimliga för gängkriminella invandrares brottslighet eller handlar det ofta om politisk korruption, rättsröta, godtycklighet och inkompetens?

”Man kan införa hur hårda straff som helst för gängkriminalitet, men om det inte går att fälla de kriminella i domstol har själva straffsatserna ingen betydelse, skriver Per Bauhn, professor i filosofi, som jämför ett svenskt och ett danskt terrormål.”

”för friande dom i ett brottmål räcker det att en alternativ hypotes kan vinna något, konkret och rimligt, stöd genom fakta i målet.  Dessutom gäller, enligt Diesen att delarna bedöms före helheten, vilket innebär att domstolen ska värdera varje bevismedel, varje deltema, för sig, innan man går över till sammanvägningen”

Bevisbördans orimliga tyngd

Tycker det är väldigt underligt att beviskraven vissa gånger sätts orimligt högt medans de andra gånger verkar vilja få någon fälld till vilket pris som helst och tar ut svängarna för mycket, så de till och med fabricerar brott som mot Conny Andersson, fabricerar skuld som mot Kaj Linna eller undanhåller bevis för oskuld som mot Ratko Zindovic vilket ni kan läsa mer om på denna blogg, så ibland vill de hellre fälla än fria.

Före detta polisen Conny Andersson berättar om hur korrumperad polisen blivit

Kaj Linna blev dömd p.g.a rättsröta och ohederliga poliser

Tror många av poliserna, åklagarna och domarna att de står över lagen och har rätt att bryta mot den själva?

Vill ni förstå vad jag menar med fabricerar brott så menar jag i första hand att de när något inte är brottsligt men ligger nära gränsen kan se möjligheten att försöka få det att framstå som ett brott genom mycket ohederliga resonemang och argumentation, och då tar chansen för att t.ex. försöka tysta eller hämnas på en obekväm person som finns inom eller utanför rättsväsendet.

Vi har lagar som är direkt omoraliska och behöver ändras

Ibland är det även lagen det är fel på för många lagar tillåter alldeles för subjektiva bedömningar och lägger ribban för lågt, och det finns säkert några lagar som lägger den för högt med.

Lagen om hets mot folkgrupp missbrukas för att tysta kritiker mot islam, invandring, invandrarrelaterad brottslighet och liknande saker

Men det är nog ofta frågan om orimliga bedömningar från rättens sida där de ibland lägger ribban för högt och ibland för lågt och ofta verkar det handla om politiska motiv eller någon form av asylaktivism just när det gäller invandrares brottslighet.

Många nämndemän är inkompetenta, fördomsfulla och partiska

Den mänskliga faktorn kan även  ställa till det åt antingen ena eller andra hållet på alla nivåer inom rättsväsendet, så det är ett komplext problem som kan bero på många olika saker.

Oskyldiga blir dömda på grund av rättsväsendets brister

Därför behövs starkare kontroll över rättsväsendet och kanske hårda personliga straff för dem som missköter sig som avskräcker för det är inte bara oskyldiga som blir döma på grund av rättsväsendet brister utan även skyldiga som slipper undan.

Ideologi styr synen på invandrares brottslighet

”Den mördade är infödd svensk, mördaren har utländsk bakgrund. Det kan inte länkas in i någon pågående berättelse om Sverige. Snarast anses uppmärksammandet av brottet problematiskt eftersom det kan misstänkas nyttjas av högerextrema.”

Ideologi styr Sveriges syn på gärningsmän

SwebbTV har som sagt nån sorts koppling till SD och vissa vill misstro allt de säger även när det är uppenbart sant, vilket är rätt skenheligt då de flesta gamla partier blir avslöjade med oegentligheter lite då och då, så man ska använda sitt eget omdöme från fall till fall för de etablerade partierna agerar ofta i egenintresse.

I ovan artikel i GP hävdar de också att media och polis mörkar invandrares delaktighet i brott p.g.a. politisk korrekthet så Peter Springare talar sanning.

Jag personligen struntar i om det utnyttjas av högerextremister för mörkandet i sig skapar garanterat mer rasism än transparens hade gjort eftersom vanligt folk blir förbannade på mörkandet i sig, och dessutom blir brottsoffren lidande av det och det är verkligen inte okej.

Varenda människa i detta land inklusive de laglydiga invandrarna hade blivit riktigt heligt förbannad om de utsatts för brott och sen fick lida dubbelt för det p.g.a. politisk korrekthet, så det är dags dessa omoraliska dumheter upphör.

”Trots att brott förekommer där gärningsmännen skrikit ‘jävla svennar’ har ingen dömts för hatbrott med svenskar som motiv. Men sådana åsikter anses suspekta. Mordet sorterades in under etiketten vansinnesdåd utan bäring på någon bredare berättelse eller struktur.”

I bland vill rättsväsendet lite för gärna få någon fälld och fäller till och med oskyldiga och ibland bryr de sig inte alls ens när den skyldige är identifierad och det går att utreda, och i en hel del av de senare fallen beror de på att de av politisk korrekthet vill mörka invandrares brottslighet av rädsla för rasism.

Fråga er själva om ni verkligen tycker det är okej att ni eller någon av era nära och kära blir utsatta för ett brott som t.ex. hemfridsbrott där någon kommer hem till er och överfaller er, rånar, misshandlar eller våldtar er, och personen slipper undan därför att denne är invandrare och rättsväsendet och media mörkar det för att de inte vill ge bränsle till rasister?

I värsta fall kan de till och med försöka göra er till förövaren om ni försvarat er för att skydda den aktuella invandraren i syfte att motverka rasism och sånt är helt oacceptabelt.

Inte ens de invandrare som är laglydiga och bor i invandrartäta områden tycker det är okej för de drabbas också av kriminella invandrares brott, men uppenbarligen tycker polisledningen, media och politikerna det är okej att skydda brottslingar.

Det gör nästan ingen annan i detta land, och mörkandet i sig gör folk förbannade och skapar betydligt mer rasism än fullständig transparens hade gjort.

De politiskt korrekta gör både sig själva, infödda svenskar och de laglydiga invandrarna en björntjänst genom att bete sig så här.

Det är inte bara enstaka fall det är frågan om heller utan tillräckligt stort för att kunna betraktas som ett allvarligt samhällsproblem då vi alla kan drabbas av det inklusive de invandrare som är laglydiga, om oturen är framme.

Detta är bara ytterligare ett bevis för hur korrumperat politikerna, media, polisen och övriga rättsväsendet kan bete sig, för det finns många skäl till att polisen och övriga rättsväsendet inte alltid fungerar som det ska.

Utöver den ökända kårandan, vänskapskorruption, fördomsfullhet, känslomässighet/partiskhet, prestige och inkompetens så är ytterligare ett politiskt korrekthet.

Totalt sett är det bitvis illa ställt med rättsväsendet och rättvisan i detta land för det är så många olika saker som kan sätta käppar i hjulet i varje enskilt fall, och ”många bäckar små gör en stor å” som det det gamla ordspråket lyder.

Jag tror ändå majoriteten av dem som jobbar inom rättsväsendet vill väl, men om ledningen för rättsväsendets olika delar, politikerna som styr över dem via direktiv och det faktum att organisationerna i sig verkar vara både ineffektiva och överbelastade leder till att de inte kan det, utan är tvungna att rätta sig i leden och inte vågar vara lika rakryggade som Peter Springare och Conny Andersson så spelar det ingen roll.

Men de som vill vara hederliga kan alltid visselblåsa till media om oegentligheterna eller göra som Conny Andersson och Peter Springare och hjälpa till att få ordning på bristerna i stället för att tyst spela med.

Massmedia är medskyldiga till mörkandet av invandrares brottslighet

I ovan video diskuterar Leif GW medias dubbelmoral där de oftast inte publicerar bild på förövare med utländsk bakgrund men på de med Svensk bakgrund, för media är medskyldiga till mörkandet, men Hasse Aro håller inte med.

Leif GW som antagligen undersökt saken lite mer omfattande än enbart de publiceringar Aro hänvisar till kan bara konstatera att de inte är eniga, så Leif GW vet att invandrares brott mörkas.

Men det kan hända att just Hasse Aro är en av de journalister som inte ägnar sig åt mörkläggning vilket en stor del av etablerade media gör, vilket Hasse om han är väldigt samvetsgrann kanske inte vill se utan vill tro alla journalister är lika samvetsgranna som honom.

Sanningen är tyvärr att alldeles för många journalister på etablerade media har sin egen politiska agenda de driver i stället för att objektivt och transparent rapportera om brott som begås av invandrare.

Svenskar måste bli modigare och våga kritisera invandrares brottslighet

”Det är bara undanflykter för att slippa ta i den moraliskt och politiskt smärtsamma migrationsfrågan och det faktum att Sverige under lång tid gjort migrationspolitiska åtaganden som man inte klarar av.”

Rikspolischefens unika vädjan är ett rikslarm

Nu börjar läget bli så allvarligt att inte ens de mest massinvandringsvänliga kan blunda längre vilket är på tiden.

Alla som sett detta komma och i 20-30 års tid försökt få folk att förstå vansinnet i vår migrationspolitik och varnat för att vi är på väg mot ett brant stup har fått stå ut med att bli kallade för allt möjligt.

Det är inte bara SD anhängare som sett det även om de är de enda som vågade säga det högt under lång tid, utan även folk inom vänstern och den vanliga högern men inte har vågat säga det högt p.g.a lynchstämningen det hade skapat mot dem.

”Den här tystnadskulturen är på intet sätt unik för Göteborg utan riskerar att bli norm i hela landet. För en tid sedan tog en polisman kontakt med mig. Vi kom att diskutera ordningsmaktens arbetssituation i utsatta områden och han förvånade mig genom att spontant utbrista: ”De har vi redan förlorat greppet om!” Det som istället oroade honom – och som han menade är på väg att hända nu – är att de samhällsskadliga normer och problem som sedan länge förlamar dessa bostadsområden steg för steg letar sig ut i hela landet. Även om Sverige är segregerat kan vi i längden inte hålla de här problemen separerade från majoritetssamhället, menade han.”

Dags att lämna förnekelsefasen

Politisk korrekthet är ett otyg som kväver den fria debatten och skapar en inofficiell odemokratisk censur som inte hör hemma i ett fritt och demokratiskt land.

Svenskar måste skaffa sig mer ryggrad och som i många andra länder våga opponera sig mot de idiotier som våra politiker ibland håller på med i stället för att snällt foga sig och inte säga något förän det redan gått åt h-vete, och antingen inte går att reparera längre eller kommer ta enormt lång tid och kräva stora resurser för att kunna göras.

Politisk korrekthet som även kan kallas funktionell dumhet, opportunism eller rent av feghet är ett självdestruktivt beteende som i det långa loppet leder till att landet och alla människor som bor i det skadas i onödan.

Varför har det blivit så här illa och hur ska vi åtgärda invandrares brottslighet?

”Det finns tre politiska mytbildningar om hur vi ska få bukt med det utanförskap som har orsakats av den mycket stora invandringen till vårt land. ”

”Myterna är: i) enkla jobb avregleringar på arbetsmarknaden, ii)
utbildning samt iii) frivillig repatriering/återvändande.”

”Men två åtgärder kan vidtas omgående och med mycket snabb och god effekt. Det första är att stoppa all invandring som fortsätter att försörja och upprätthålla utanförskapet. Det andra är att genomföra en kriminal- och rättspolitik med tydlig och drakonisk brottsbekämpning för ett tryggare land”

Thomas Gür: Tre myter om utanförskapet

Som jag ser det finns 3 huvudskäl till att vi fått invandrarenklaver med hög kriminalitet.

 1. Vi har under lång tid tagit emot 10 gånger fler invandrare än vi klarar av att integrera i kombination med att en för hög andel av dem är lågutbildade eller analfabeter som aldrig kommer kunna försörja sig själva på hederligt arbete.
 2. Vi har inte ställt hårda krav på att invandrare måste lära sig svenska och anpassa sig till det svenska samhället så de har kunnat bilda sina egna enklaver där det kunnat fortsätta leva enligt sitt hemlands kultur och försörjas av bidrag.
 3. Vi har inte satt ner foten stenhårt mot de invandrare som valt att försörja sig på kriminalitet utan i stället mörkat deras dåliga beteende vilket lett till att de helt tappat respekten för samhället och gör som de vill.

Punkt 3 skulle gå att lösa relativt enkelt genom att vi slutar mörka invandrares dåliga beteende och sätter igång att bekämpa kriminella klaner och gäng stenhårt enligt dansk modell med hårda straff även för ungdomar, för om straffen blir så hårda att de är avskräckande kommer det både hålla kriminella borta länge från samhället och hämma återväxten.

”På punkt efter punkt framstår svensk behandling av kriminella gäng som en bullerbytillvaro trots att politiker efter några spektakulära dödsskjutningar har plockat fram plakat med hårda ord och tomma löften. Det danska rättsväsendet daltar inte med ungdomar och gängkriminella.”

Dödspatrullen tagna på sängen – ilskan i rätten

Punkt 1 och 2 är däremot betydligt mer svårlösta för de enklaver med egen kultur som bildats är så pass stora att vi nog får leva med dem länge.

Vi hade kunnat:

 • Kräva att alla som försörjs av bidrag och redan fått permanent uppehållstillstånd måste lära sig svenska och samhällskunskap och få godkänt på kunskapstester så de förstår hur sekulära demokratier fungerar.
 • Förbjuda vissa religiösa utstyrslar och symboler på arbetsplatser och skolor, och all sorts huvudbonad som täcker hela ansiktet på allmänna platser.
 • Förbjuda kulturellt betingade könssegregerade uppdelningar.
 • Förbjuda religiösa friskolor.
 • Långa fängelsestraff och/eller utvisning för islamister och kriminella invandrare o.s.v.

Vi måste helt enkelt göra det svårt för invandrare som inte vill anpassa sig att leva kvar i sina parallella samhällen med egna lagar och regler.

I FN:s flyktingkonvention står det till och med uttryckligen att flyktingar är skyldiga att följa mottagarlandets lagar och regler.

Vi kan även se till att inte förvärra problemen punkt 1 och 2 utgör genom att:

 • Införa en väldigt strikt migrationspolitik där vi i första hand endast ger temporära uppehållstillstånd till riktiga flyktingar och inte ekonomiska där vi till skillnad mot nu gör strikta bedömningar.
 • Ställer stenhårda krav på anpassning till Sverige för de som får permanent uppehållstillstånd på grund av att de bedöms aldrig kunna återvända hem som t.ex. FN’s kvotflyktingar.
 • Ännu hårdare krav för medborgarskap och anhöriginvandring för att avskräcka alla lycksökare.

FN:s flyktingkonvention aldrig varit avsedd för ekonomiska migranter och lycksökare vilket tydligt sägs av dem själva under frågan:

Är konventionen ämnad att vara ett instrument för att reglera migration?

Ska man kunna hålla ihop ett land och få det att bli ett stabilt och tryggt demokratiskt rättssamhälle så måste invånarna i det landet ha en någorlunda gemensam kultur, samhällssyn och respekt för landets lagar och regler.

”En gång i tiden fanns det folk som trodde att invandrarna från Afrika och Mellanöstern skulle påverkas av det svenska samhället, ja, de skulle, utan att bli tillsagda, växa in i den svenska kulturella gemenskapen. I dag vet vi med säkerhet att det inte går till på det sättet. Det är Sverige som förändras och dag för dag blir allt mer likt invandrarnas hemländer.”

Malmö visar hur hela Sverige kommer att se ut om massinvandringen fortsätter

Det har kommit så många olika nationaliteter till Sverige genom åren som alla har sin egen kultur att det är omöjligt för Sverige att anpassa sig till alla dem, så det är de som i tillräckligt hög grad måste anpassa sig till den gemensamma svenska kulturen om det ska fungera bra, vilket redan bevisats av hur händelseutvecklingen varit och hur det blivit i Sverige.

”Att satsa mer på välfärdssystemen, få ner arbetslösheten och öka utbildningsnivån har inte minskat kriminaliteten. Den främsta förklaringen till brottslighet – liksom dess frånvaro – stavas kultur och värderingar, skriver Mustafa Panshiri i en replik. ”

Brottsligheten påverkas främst av kultur och moral

Detta är inte rasism eller nazism utan realism, men det är å andra sidan ett ord som många som lever i sin egen ideologiskt styrda fantasivärld inte ens verkar kunna stava till.

Det goda samhällets rapport om invandrares brottslighet i Sverige

”Däremot kan ni se icke politiserade slutsatser i den nya rapport Det goda samhället idag publicerade. Tack vare sociala medier och internet är medborgarna inte längre beroende av politikers och myndigheters officiella rapporter utan kan tack vare offentlighetsprincipen och eget arbete göra och publicera rapporter ändå. En av de största slutsatserna i Det goda samhällets rapport är att infödda svenskar, som fram till nu varit i majoritet vad gäller totalt anmälda brott inte längre är det.”

Kriminalitet bland invandrare status 2019

Det Goda Samhället beställde officiell statistik av BRÅ och gjorde en egen rapport då regeringen inte ville som är baserad på BRÅ’s officiella statistik, så det är ingen hemsnickrad statistik.

Överrrisker i brottsmisstankar

Källa: Rapport om invandring och brottslighet

Som ni kan se är invandrare precis som Peter Springare säger riktigt rejält överrepresenterade för brott jämfört med infödda Svenskar, och ju värre brott desto större överrepresentation vilket gör det än värre.

Danmarks årliga statistik om invandringen och invandrares brottslighet i Danmark

Till skillnad från Sverige så försöker inte Danmark mörka invandrares överrepresentation gällande brottslighet utan redovisar den öppet och har börjat vidta också kraftfulla åtgärder mot den.

Top 3 för grova våldsbrott (Ursprung – Överrepresentation)

 1. Somalier – 7,37
 2. Palestiner – 7,0
 3. Syrier – 4,45

Publikation: Indvandrere i Danmark 2020 – Danmarks Statistik

Överrepresentationen står för hur många gånger fler brott invandrare från de länder gör sig skyldiga till utslaget på antalet invandrare från de länderna jämfört med infödda danskar.