F.d. polisen Peter Springare säger att invandrares brottslighet mörkas av politiska skäl

”I detta program förklarar Peter Springare varför polisen inte fungerar som den ska. Han pekar ut den centraliserade organisationen och att politikerna är otydliga med uppdraget eller till och med motarbetar kärnverksamheten genom målsättningar och rapportering som stjäl tid och resurser. Den ökande och allt grövre brottsligheten har koppling till invandring och etablering av klaner och utanförskapsområden. Detta är problem som man inte tar i p.g.a. politisk korrekthet. Istället har cheferna uppdrag kring jämställdhet, mångfald, HBTQ etc.”

F.d polisen Peter Springare förklarar varför polisen inte fungerar som den ska

Peter Springare än polisen som bloggade om den fiktiva polisen farbror blå’s vardag som polis, och eftersom de flesta saker var relaterade till invandrares brottslighet blev polisledningen inte glad då det bröt mot den politiska korrektheten.

”ST stämmer staten för omplaceringen av den kontroversielle debattören Peter Springare. Omplaceringen skedde för att ”bestraffa en anställd som av arbetsgivaren uppfattats som obekväm och frispråkig”, skriver förbundet i sin stämningsansökan till Arbetsdomstolen.”

ST till Arbetsdomstolen för Peter Springare

Swebbtv verkar åtminstone våga ta upp sanningar även när dessa inte är politiskt korrekta och vi som bor i Sverige måste sluta vara så fega (funktionellt dumma) och våga se verkligheten som den är för annars kommer fel åtgärder vidtas som antingen är verkningslösa eller förvärrar problemen.

Läs bloggartikel nedan som sammanfattar videon om ni inte orkar kolla igenom hela.

Lördagsintervju 74 med f.d. polis Peter Springare – Vad är det som händer inom polisen?

Klanbaserade maffiabrottslighet

”Han menar också att det är fel att tala om kriminella gäng eftersom ungdomarna är en del av sin klan som kan fungera mer som traditionell maffia. På vissa platser är det dessa grupperingar som har våldsmonopol.”

Kan bara hoppas på att vi inte får problem med samma klanbaserade maffiabrottslighet i Norrbotten som de numera har i storstäderna för det är seriöst allvarliga saker som mörkas i den politiska korrekthetens namn.

Polisens huvuduppgift är dessutom att bekämpa brott så det ska alltid gå först, och man bekämpar inte brott genom att mörka dem och ge walk over.

De politiskt korrekta skadar nog samhället i dessa områden mer än de kriminella genom sitt agerande när de mörkar invandrares brottslighet av rädsla för rasism, och borde kanske spärras in själva med.

Ideologi styr synen på gärningsmän

”Den mördade är infödd svensk, mördaren har utländsk bakgrund. Det kan inte länkas in i någon pågående berättelse om Sverige. Snarast anses uppmärksammandet av brottet problematiskt eftersom det kan misstänkas nyttjas av högerextrema.”

Ideologi styr Sveriges syn på gärningsmän

Swebbtv har som sagt nån sorts koppling till SD och vissa vill misstro allt de säger även när det är uppenbart sant, vilket är rätt skenheligt då de flesta gamla partier blir avslöjade med oegentligheter då och då, så man ska använda sitt eget omdöme från fall till fall.

Här en artikel i GP som också hävdar att media och polis mörkar invandrares delaktighet i brott p.g.a. politisk korrekthet.

Jag personligen struntar i om det utnyttjas av högerextremister för mörkandet i sig skapar garanterat mer rasism än transparens hade gjort, och dessutom blir brottsoffren lidande av det och det är verkligen inte okej.

Varenda människa i detta land inklusive de laglydiga invandrarna hade blivit riktigt heligt förbannad om de utsatts för brott och sen fick lida dubbelt för det p.g.a. politisk korrekthet, så det är dags dessa omoraliska dumheter upphör.

”Trots att brott förekommer där gärningsmännen skrikit ‘jävla svennar’ har ingen dömts för hatbrott med svenskar som motiv. Men sådana åsikter anses suspekta. Mordet sorterades in under etiketten vansinnesdåd utan bäring på någon bredare berättelse eller struktur.”

I bland vill rättsväsendet lite för gärna få någon fälld och fäller till och med oskyldiga och ibland bryr de sig inte alls ens när den skyldige är identifierad och det går att utreda, och i en hel del av de senare fallen beror de på att de av politisk korrekthet vill mörka invandrares brottslighet av rädsla för rasism.

Fråga er själva om ni verkligen tycker det är okej att ni eller någon av era nära och kära blir utsatta för ett brott som t.ex. hemfridsbrott där någon kommer hem till er och överfaller er, och personen slipper undan därför att denne är invandrare och polisen mörkar det för att de inte vill ge bränsle till rasister?

I värsta fall kan de till och med försöka göra er till förövaren om ni försvarat er för att skydda den aktuella invandraren i syfte att motverka rasism och sånt är helt oacceptabelt.

Inte ens de invandrare som är laglydiga och bor i invandrartäta områden tycker det är okej för de drabbas också av kriminella invandrares brott, men uppenbarligen tycker polisledningen och politikerna det är okej att skydda brottslingar…

Det gör nästan ingen annan i detta land, och mörkandet i sig gör folk förbannade och skapar nog betydligt mer rasism än fullständig transparens hade gjort.

De politiskt korrekta gör både sig själva, infödda svenskar och de laglydiga invandrarna en björntjänst genom att bete sig så här.

Det är inte bara enstaka fall det är frågan om heller utan tillräckligt stort för att kunna betraktas som ett allvarligt samhällsproblem då vi alla kan drabbas av det inklusive majoriteten av invandrarna som är laglydiga, om oturen är framme.

Detta är bara ytterligare ett bevis för hur korrumperat polisen och övriga rättsväsendet kan bete sig för det finns många skäl till att polisen och övriga rättsväsendet inte alltid fungerar som det ska.

Utöver den ökända kårandan, vänskapskorruption, fördomsfullhet, känslomässighet/partiskhet, prestige och inkompetens så är ytterligare ett politiskt korrekthet och lagvidriga politiska direktiv.

Totalt sett är det rätt illa ställt med rättsväsendet och rättvisan i detta land för det är så många olika saker som kan sätta käppar i hjulet i varje enskilt fall, och ”många bäckar små gör en stor å” som det det gamla ordspråket lyder.

Jag tror ändå majoriteten av dem som jobbar inom rättsväsendet vill väl men om ledningarna för rättsväsendets olika delar, politikerna som styr över dem via direktiv och det faktum att organisationerna i sig verkar vara både ineffektiva och överbelastade leder till att de inte kan det utan är tvungna att rätta sig i leden, så spelar det ingen roll.

Men de som vill vara hederliga kan alltid visselblåsa till media om oegentligheterna eller göra som Conny Andersson och Peter Springare och hjälpa till att få ordning på bristerna i stället för att tyst spela med.

Före detta polisen Conny Andersson berättar om hur korrumperad polisen blivit

Massmedia är medskyldiga till mörkandet av invandrares brottslighet

I ovan video diskuterar Leif GW medias dubbelmoral där de oftast inte publicerar bild på förövare med utländsk bakgrund men på de med Svensk bakgrund för media är medskyldiga till mörkandet, men Hasse Aro håller inte med.

Leif GW som antagligen undersökt saken lite mer omfattande än enbart de publiceringar Aro hänvisar till kan bara konstatera att de inte är eniga, så Leif GW vet att invandrares brott mörkas.

Men det kan hända att just Hasse Aro är en av de journalister som inte ägnar sig åt mörkläggning vilket en stor del av etablerade media gör… vilket Hasse om han är väldigt samvetsgrann kanske inte vill se utan vill tro alla journalister är lika samvetsgranna som honom.

Detta handlar inte om rasism eller nazism utan om sunt förnuft och moral

”I dag finns det 60 utsatta områden i Sverige. Enligt Polisen är övergrepp i rättssak en utbredd företeelse i de flesta utsatta områden, och den som anmäler brott utsätts för påtryckningar i form av hot och våld. I de områden som bedöms vara särskilt utsatta är det svårt eller nästintill omöjligt för polisen att fullfölja sitt uppdrag.”

Kriminaliteten tar över i nattvandrarstaten

Det är inte bara SD som är emot sånt här utan alla människor med en gnutta sunt förnuft och moral för det säger sig självt att man inte kan tillåta en viss grupp i samhället att bete sig hur kriminellt som helst och till och med mörka deras brottslighet av rädsla för rasism, för då tappar de kriminella i den gruppen helt respekten för samhället och tillåts ta över helt, och det slutar som det redan gjort i våra mest utsatta områden.

”Den tyska polisen berättar i boken om att de började arbeta aktivt mot kriminella klaner för 20–30 år sedan, men att de ändå räknar med att det kommer ta 10–15 år innan de får bukt med dem. Så djupa är problemen.”

Familjen håller förorten i skräck

Läs denna artikel så förstår ni hur mycket skada de politiskt korrekta ställt till med genom att av rädsla för rasism mörka och dalta med invandrare som begår brott, och det är dags det blir ett slut på den idiotin.

De har skapat ett enormt problem som kommer ta årtionden att lösa, och vi ska åtminstone inte tillåta nya sådana här problemområden skapas utan slå till hårt och bestämt och kväsa det i sin linda, och vara helt transparenta så budskapet uppfattas och förstås av dem som funderar på att ta över områden eller tror de kan göra det ostraffat.

Svenskar måste bli modigare och våga gå emot det politiskt korrekta

”Det är bara undanflykter för att slippa ta i den moraliskt och politiskt smärtsamma migrationsfrågan och det faktum att Sverige under lång tid gjort migrationspolitiska åtaganden som man inte klarar av.”

Nu börjar läget bli så allvarligt att inte ens de mest massinvandringsvänliga kan blunda längre vilket är på tiden.

Alla som sett detta komma och i 20-30 års tid försökt få folk att förstå vansinnet i vår migrationspolitik och varnat för att vi är på väg mot ett brant stup har fått stå ut med att bli kallade för allt möjligt.

Det är inte bara SD anhängare som sett det även om de är de enda som vågade säga det högt under lång tid, utan även folk inom vänstern och den vanliga högern men inte har vågat säga det högt p.g.a lynchstämmning det hade skapat.

Politisk korrekthet är ett otyg som kväver den fria debatten och skapar en inofficiell odemokratisk censur som inte hör hemma i ett fritt och demokratiskt land.

Svenskar måste skaffa sig mer ryggrad och som i många andra länder våga opponera sig mot de idiotier som våra politiker ibland håller på med i stället för att snällt foga sig och inte säga något förän det redan gått åt h-vete, och antingen inte går att reparera längre eller kommer ta enormt lång tid och kräva stora resurser för att kunna göras.

Politisk korrekthet som även kan kallas funktionell dumhet, opportunism eller rent av feghet är ett självdestruktivt beteende som i det långa loppet leder till att landet och alla människor som bor i det skadas i onödan.

Rikspolischefens unika vädjan är ett rikslarm