Hyresvärdar, störande grannar och ohederligt beteende

Man har hört mycket om oseriösa hyresvärdar som i det längsta vägrar åtgärda störningar så började fundera lite på vad man hade tyckt om en hyresvärd som i t.ex. drygt 10 års tid gjort sitt bästa för att ignorera en hyresgästs klagomål på rätt grova och systematiska störningar som låt oss säga sker vid ungefär samma tidpunkter varenda dag och är hur lätta som helst att ta folk på bar gärning för.

Detta skapar naturligtvis mycket besvär för hyresgästen i fråga så denne försöker lösa det själv genom att först prata med de störande idioterna som fullständigt nonchalerar honom, och blir dessutom värre på pin liv.

Denne blir därför tvungen att sätta ner foten mot dem så hårt som det krävs för att de ska börja lyssna så han börja med jämna mellanrum skälla ut dem i stället för till slut blir man rätt förbannad på sådana människor.

Det blir i praktiken nödvändigt om hyresvärden är totalt ignorant och marodörerna med för ingen gillar grova upprepade störningar på nätter och morgnar var och varannan dag i år efter år som resulterar i att man under långa perioder inte får mer än 3-5 timmar god sömn per natt.

Jag tänker därför återge en historia som baseras på saker jag fått höra talas om (i anonymiserad form för att inte hänga ut någon) om de problem en kille haft både med många av sina grannar och sin hyresvärd under ett helt decennium.

Man kan se den som ett exempel på hur tråkigt det kan bli om man råkar flytta till fel hyreshus hos fel hyresvärd och ihärdigt kräver att hyresvärden åtgärdar grova störningar, om denne inte har någon lust att göra det.

Har varit mycket störningar och många ligister i det hus han bor

Det har varit väldigt oroligt där under hela den tid han bott där, och det är både invandrare och svenskar, civilister och yrkessoldater, svarta häxor, psykiskt sjuka, gangstriga bad girls och bad boys, alkoholister, knarkare och kriminella som orsakat dessa saker och han tycker det är helt sanslöst att det bott så många ligister i just hans trapp och hela tiden kommit dit nya när någon flyttat och många verkar dessutom ha bott i andra hus hos samma hyresvärd innan.

I hans trapp har det periodvis varit så mycket störningar att han knappt fått en god natts sömn under långa perioder och det har av någon underlig orsak varit nästan omöjligt att få hans hyresvärd att åtgärda dessa störningar inom rimlig tid (månader eller till och med år för vissa ligister) trots att det är frågan om grova saker, och när en ligist flyttat har oftast en ny flyttat in i dennes ställe samtidigt som den gamla ligisten i många fall flyttat till ett annat och bättre hyreshus hos samma hyresvärd vilket är väldigt konstigt.

Ni undrar säker varför han inte flyttat därifrån på ett tidigt stadium men de först 7,5 åren hade han varken ekonomiska eller praktiska möjligheter att göra det och var tvungen att föra en hård kamp mot dessa individer (hyresvärden gjorde inget) och även mot hyresvärden för att få denne att göra nåt och få till en någorlunda dräglig boendesituation.

Det säger han har gick så där och blev periodvis bättre tills nån ny ligist flyttade in eller befintlig började igen, så från störigt till halvstörigt, till kortare perioder av det man kan kalla för en normal boendesituation till störigt igen som en berg och dalbana under ett drygt decennium.

Hade han inte tagit tag i saken och legat på både hyresvärden då hyresvärden knappt gjort något åt dem och de störande individerna stenhårt hade ingen fått sova här någonsin, för så mycket liv var det där de 2 första åren han bodde där dygnet runt, och han fick då inte mer än 2-3 timmars god sömn per natt, och han sover rätt tungt.

Till slut blev han lite för van och härdad och störningsnivån hade under perioder blivit acceptabel så han hunnit börja hoppas och det påverkade honom inte lika mycket som tidigare heller då han från början var van vid att bo i normala hyreshus med normala grannar eller på sin höjd enstaka halvstöriga sådana.

Sen har han inte riktigt vetat vart han ville flytta i stället för han ville inte hamna i ett nytt ligistgetto för det är oftast bara där eller i svindyra nybyggen det finns lediga lägenheter numera i bostadsbristens Sverige.

Hellre det ligistgetto han känner än det han inte känner säger han för det är rätt dyrt och tidskrävande att flytta så han ville inte göra den investering om den inte gav någon direkt vinst.

Till sist fick han i varje fall tag på en bättre lägenhet hos en annan hyresvärd som sköter störningarna seriös och flyttade dit för efter han gamla hyresvärds sista försök att skjuta budbäraren blev han rätt less.

Han misstänker att många av hans grannar varit psykopatiska, narcissistiska eller borderline

”Borderline personlighetsstörning, förkortat BPD, även emotionellt instabil personlighetsstörning, förkortat EIPS, EIP eller EUPD (efter engelskans emotionally unstable personality disorder), är en personlighetsstörning, som kan kännetecknas av exempelvis instabila relationer, känslomässig labilitet, tomhetskänslor, stark ilska och självmordsförsök.”

”Borderline har liknande symptom som flera andra diagnoser, däribland ADHD, Aspergers syndrom, autism, bipolär sjukdom, PTSD[1] och komplext PTSD.[2] Det är vanligt att personer med borderline även har annan psykisk problematik, såsom depression, ångest, ätstörningar och/eller missbruk.”

Borderline personlighetsstörning

Han har haft psykologi som lite av ett hobbyintresse i rätt många år nu säger han eftersom han råkat ut för rätt många jävliga och störiga människor och vid detta lag är han rätt härdad och har lärt sig hur dessa ska tas… men vissa av dem säger han är tyvärr helt hopplösa så man får se till att de blir vräkta i stället vilket kan ta lång tid beroende på hur seriös ens hyresvärd är.

Han blev helt enkelt nyfiken på varför sådana människor beter sig som de gör och oftast bara blir värre och börjar snacka så mycket skit som de gör om folk som inte tolererar deras beteende och börjar sätta hårt mot hårt mot dem efter ett par månader eller nåt år av deras djävulskap, vilket till slut driver saker till sin spets.

Vissa av dem kan nog vara delvis psykopatiska eller narcissistiska för dessa kan sätta igång med kopiöst med djävulskap mot folk för mindre saker och gillar oftast att jävlas med, trycka ner och hunsa andra, men han tror många av dem även varit mer eller mindre borderline eller någon av de relaterade störningarna för vissa av dem har varit så extrem kritikkänslig att det räckt att man skäller lite på dem så har de satt igång med värsta svartmålningskampanjerna som följd.

Det lustiga är att visa av dem kallat honom borderline eller psykopat som verkar vara ligister och marodörers favoritepitet på folk de gör sig till fiende med, så en del av dem är nog en kombination av IQ befriade och extremt egocentriska, för att han efter ett par år av deras djävulskap börjat bli riktig förbannad på dem då deras beteende varit rätt skadligt är snarast raka motsatsen.

Vad ska man kalla folk som slänger sig med begrepp de inte vet innebörden av eller ibland vet men ändå sprider ut med flit i hämndsyfte och andra som okritiskt tror på dessa saker och inte vet innebörden av dem förutom att det är nåt dåligt och är för lata för att idas göra en objektiv analys av saken?

Alla blir till slut förbannade på falska, jävliga och skitsnackande människor som sabbar för mycket av ens tillvaro och skillnaden mellan honom och många andra säger han  är att han även om han har stort tålamod med folk (inte denna typ av individer längre då han fått lära sig den hårda vägen att det inte är lönt) inte är rädd för att säga ifrån när det går för långt och göra det som krävs för att sätta stopp för dem.

En snabb summering av hur det var i hans trapp de sista åren han bodde där

Han vill ge en en snabb summering av hur det varit i hans trapp det senaste åren och det har varit mer eller mindre lika illa hela tiden han bott där så det senaste åren är ett bra exempel.

Det finns en lägenhetsinnehavare som fört liv i princip varenda natt och haft sina kompisar på besök där så det har kunna vara 5-6 eller fler personer där var och varannan natt även på veckodagar.

Dessa har ofta haft väldigt hög volym på tv/stereo med sub woofern rejält uppdragen så det många nätter känts som om luften vibrera p.g.a den extremt lågfrekventa basen och kan fortfarande göra så och ibland precis som nästa person jag redovisar kunnat ha stereon på nära maxvolym och det är riktigt högt.

De har även de gormat högljutt och då de är många även kommit en hel del högre smällar och donk från dem då och då under natten som han kunnat vakna till av var och varannan natt, men då de inte bor rakt under honom har de inte varit lika störande som den andra nattmarodören som härjat i hans trapp senaste åren som även var snäppet värre.

De har dock lugnat ner sig en del då han gick och pratade med dem själv eftersom hyresvärden som vanligt inte gjorde något och i princip slutat spela stereo på maxvolym men märkligt nog börjat dra upp volymen på sin sub woofer i stället så den hörs mer…

Vissa dagar verkar de även göra saker på pin kiv då de brukar höja volymen och dra upp sub woofern i 5-10 minuter eller upp till en halvtimme en stund efter han släckt och gått och lagt sig som för att retas så helt rumsrena är de inte än heller.

Tyvärr återfaller de periodvis till sitt gamla beteende och kan ha samkväm flera nätter i följd även på vanliga veckodagar med halvhög bastung musik, fast totalt sett har de blivit mindre störiga sen han pratade med dem och håller inte på smäller och donkar så mycket på nätterna längre eller drar upp stereon på maxvolym.

Sen fanns det en annan lägenhetsinnehavare som var ett ännu större problem total sett som flyttat för ett tag sedan för denne har kunnat supa och partaja nästan dygnet runt i 2-3 dagar var och varannan helg och vissa veckodagar och då fört liv dygnet runt och inte bara på nätterna (hur man orkar vara vaken och partaja 3 dagar i sträck är en annan fråga…) med fyllegormande som låter som de pratar i en megafon, smällande, donkade och allt från hög musik till musik på maxvolym, och han vill poängtera att han inte skojar med er när han säger maxvolym.

Denne person kunde även vara störande när han inte festade för han kunde ibland hålla på gräla med folk i telefon i flera timmar på vanliga veckodagar och det lät så högt att man kunde tro han pratar genom en megafon precis som när han och hans suparkompisar höll på fyllegorma, eller spela stereo på rätt hög volym med kortare höjningar till maxvolym för att sen sänka efter 5-10 minuter så han var rätt störig nykter med.

Det är som en never ending story med såna här festprissemarodörer till grannar för egentligen vill de inte bry sig och göra vad de vill när de vill och borde kanske bo i en husvagn i skogen och inte i hyreshus.

Sen har vi en annan lägenhetsinnehavare som så gott som alltid drämde igen sin lägenhetsdörr allt vad denne orkar så det skakar i väggarna som nyligen flyttat, så tidiga morgnar på veckodagar och helger eller ibland nätter när de var lediga kunde man vakna av det med hjärtat i halsgropen.

Denne höll ofta på och kunde på pin kiv ibland springa in och ut ur sin lägenhet med jämna intervall en hel dag och kväll många dagar när denne var på uselt humör och drämma igen dörren utav h-vete var och varannan gång.

Det var ofta så hårt dörrsmällande han höll på med att det skakade i väggarna och lät som nån skjuter med pistol i trapphuset, så det var frågan om allt vad man orkar drämmande, och sånt är allt annat än normala livsljud och ingenting man gör av misstag heller.

Han var helt uppenbart ute efter att jävlas han med och verkar vara en riktigt överspänd och grälsjuk idiot som antagligen gjorde det för att han tycker det är kul att bråka och spela Allan.

Att behöva stå ut med ett eller två dussin sådana smällar vilket det kunde vara vissa dagar säger han inte är särskilt kul ens på sk. normala tider, men de gjorde oftast så när de gick in och ut med hunden 2-3 gånger från 5 på morgonen och sen for till jobbet strax efter 7, sen när de kom hem på lunchen, när de kom hem från jobbet och var och varannan gång när de kom och gick under kvällen, eller kom hem mitt i natten när de varit och festat och sprang in och ut med hunden då med.

Även om de inte varit och festat var de ofta vakna sent när de var lediga och brukade då om de inte smällt tidigare under dagen göra det ett par gånger efter 12 på natten i stället för att väcka folk med flit, eller drämma utav helvete i innerdörrar och garderober så det ekar, vilket också låter rätt högt för garderoberna är av den gamla typen som är monterade direkt i väggen.

Denne halvpsykopat fick visst efter många om och men tillsägelser så han höll sig ibland lugn några dagar eller en vecka, men sedan verkade det börja klia i fingrarna på denne och han satte igång igen.

Vissa människor har antagligen nån sorts tvångsmässigt behov av att jävlas med och försöka trycka ner andra vilket han verkar ha, precis som idiotbankarna som redovisas lite längre ner.

Sen finns en fjärde lägenhetsinnehavare som också hållit på drämma igen dörren när denne far tidigt på morgonen för att väcka folk med flit fast inte riktigt lika hårt, och denne kan även hålla på med en handfull riktigt hårda garderobssmällar eller hårda hack/donk innan denne far strax efter 6 eller senast halv 7 på morgonen och har blivit upplyst men fortsätter ändå.

Denne höll förut också på springa in och ut ur sin lägenhet 5-10 ggr per kväll efter jobbet och drämde igen dörren så det skakade i väggarna då han brukade springa fram och tillbaka till en granne som var dennes medbrottsling, men under senaste året har dessa nöjt sig med att bara göra det tidigt på morgonen när det stör som mest.

Sen har vi det femte djävulskapet som ställ till med störst problemet för honom personligen de senaste åren och det är att någon i perioder börjat hålla på med idiothackande och bankande som låter så högt att det säkert går över gränsen för hörselskador och huvudmisstänk säger han är den fjärde lägenhetsinnehavaren ovan och grannen som är dennes medbrottsling.

Det är inte spikande vi pratar om utan det låter som om någon med en riktigt stor hammare dammar den i golvet på våningen ovanför eller ibland i väggen allt vad de orkar 2-5 ggr med kroppsvikten bakom och ibland flera sessioner per kväll, natt eller tidig morgon.

Detta idiotbankande kan förekomma både sena kvällar, mitt i natten och tidiga morgnar och ibland i flera dagar i sträck som till exempel varenda natt en eller flera gånger under hela julhelgen och mellandagarna senaste julen, men ibland bara en eller två gånger i veckan under natt/tidig morgon

Under vissa perioder har de uppehåll på någon vecka eller månad innan de sätter i gång igen, kanske för att de inte vill åka fast.

Han har varit ute i trapphuset och lyssna många av gångerna när de hållit på med sitt idiotbankande under lite längre sessioner eller kvällar då de hållit på väldigt många sessioner så det har lönat sig och gå ut i trappen och vänta på att de ska sätta i gång igen.

Han har lyckats identifiera förövaren men tyvärr lyssnar inte hans hyresvärd på honom denna gång heller… utan har i stället försökt göra honom till syndabocken för det vilket är riktigt uselt.

Ovanstående saker har han och alla andra i denna trapp varit tvungna att stå ut med på daglig basis under senaste åren, och det har varit mer eller mindre lika illa under större delen av det decennium han bott där och det är bara marodörerna och vilken sorts grova störningar de håller på med på nätter och tidiga morgnar som ändrats.

Han har svårt att se vad en hyresvärd skulle ha att vinna på att hålla sådana människor bakom ryggen, men det gör hyresvärden i praktiken om denne gör så lite som möjligt åt dem och i stället försöker skjuta budbäraren för att han klagar så mycket som det finns skäl till.

Störiga, nonchiga, jävliga, hotfulla och ibland våldsamma grannar

Han berättar att det inträffade en misshandel i en närliggande trapp med okänd gärningsman som mycket väl kan vara relaterat till knarklangaren som haffades före jul i den trappen det året och det har funnit en del kriminella typer i det huset han bodde i.

Sen fortsätter han med att säga att han själv blev överfallen av en av sina grannar som var rosenrasande på gränsen till bindgalen för att han trodde han var skyldig till det idiotbankande som någon hållit på med på sena kvällar, nätter och tidiga morgnar sista åren han bodde där.

Han säger att det kan bli så ibland i hyreshus när folk helt godtyckligt sitter i sina lägenheter och väljer att tro att någon de inte gillar sen tidigare är skyldig och blir förbannad på denne, i stället för att gå ut i trapphuset och försöka lyssna på var det kommer i från när det pågår.

Han säger att han själv varit och lyssnat på det en handfull gånger i trapphuset när det pågått och det lät mest från en viss persons lägenhet, och det sätt det försiggick på innebar att det bara kunde komma från någon av lägenheterna på den sida av trappuppgången, och lät dessutom som om någon bankade i golvet på våningen ovanpå, så han tog reda på fakta så långt det gick innan han drog slutsatser.

Hans rosenrasande granne gjorde däremot inte det utan hade suttit inne i sin lägenhet och gissat, tyckt och trott, och man kan nog säga att den rosenrasande grannen som försökte överfallna honom hade fått ett sammanbrott eller total härdsmälta.

Han säger att han tack och lov har snabba reflexer så när den rosenrasande grannen försökte dra på honom en smäll reagerade han blixtsnabbt och gled undan och kontrade, sen försökte han dra på honom en smäll till som han instinktivt gled undan och blockerade bort och efter det tappade grannen lusten att slåss och insåg nog att han inte skulle lyckas.

Det var andra gången en granne försökt överfalla honom.

Första gången en granne försökte överfalla honom var när han gick ut i trappen för att prata med en individ som då var den störigaste och propparna brann för denne så han försökte ge honom en smäll, men hans reflexer räddade honom den gången med.

Denna person var dessutom tjuvaktig och stal allt som var löst i trappen så han kunde aldrig lämna nåt där, och är även huvudmisstänkt för att vara den som stal en annan grannes nyckelknippa som han lämnat kvar i låset medans han förde ut sin cykel, vilket resulterade i att den grannen inte kunde lämna lägenheten på hela helgen tills låssmeden kom och bytte lås på måndagen.

En annan kille som nog varit den gangstrigaste personen som bott där stod en gång och väntade på honom i källaren med en kompis när han kom hem och började bete sig och säga hotfulla saker åt honom för att försöka skrämma honom då han skällt en del på honom med för att han också höll på föra rejält med liv varje natt med flit.

Han säger att han inte lät sig skrämmas så det var enda gången den gansterkillen försökte, men han slutade inte föra liv på nätterna ändå eftersom han var en total idiot.

Ytterligare en annan gång så försökte han också prata förstånd med en annan marodör i sin trapp för det har passerat många sådana där, och marodören blev så förbannad han han hotade honom med stryk om han inte höll käften och tyckte han skulle gå ut på en promenad om han stördes av det liv han förde varje natt och tidig morgon.

Sen har vissa marodörgrannar sagt att de har rätt att göra vad de vill i sin egen lägenhet och skiter i om han störs eller låtsas bry sig och säga att de ska tänka på det i fortsättningen men i stället blivit dubbelt värre på pin kiv.

Några andra grannar skrev som svar på en lapp han satte upp vid porten en gång där han förklarade att man i ett hyreshus måste visa normal hänsyn på nätter och morgnar och listade några saker som är direkt olämpliga att göra då, att de inte varit med och bestämt detta, inte går med på det och har rätt att leva de med.

De sa alltså rent ut att de inte kommer sluta ha högljudda efterfester till 4 på morgnarna varenda fredag och lördag eller upp till en hel vecka i sträck när de var komplediga, eller sluta spela hög musik varenda tidig morgon, eller sluta smälla på riktigt duktigt i innerdörrar och garderober innan de far till jobbet och som många andra avsluta med att drämma igen dörren rejält och sen dundra nerför trappen som elefanter.

En annan granne som var någon sorts ungdomsligist med ett brottsregister och började leva om vid 5 varje morgon och hålla på drämma utav helvete i innerdörrar, skåp och lägenhetsdörren när han gick in och ut en eller flera gånger innan han for blev också förbannad när han skällde lite på honom och slutade inte heller.

Just dessa är andra personer än de två föregående festprissemarodörerna han pratar om högre upp.

Han säger att det är så många egocentriska skitstövlar av ena eller andra slaget han fått stå ut med i sin trapp som varit så störiga, nonchiga, jävliga och ibland både hotfulla och våldsamma att det är helt sanslöst.

Han kommer inte ens ihåg hälften av alla dåliga saker som hänt för det är så mycket under så många år.

Trots detta mycket dåliga beteende från väldigt många av hans grannar där de i de flesta fall varit rätt enkelt att ta dem på bar gärning har hyresvärden gjort så lite som möjligt och till och med försökt göra honom till syndabocken och skjuta budbäraren ett par gånger för att han klagat och skällt på dem så mycket som det funnit skäl till för att försöka få dem att åtgärda marodörerna, och man kan verkligen undra varför?

Det allra lustigaste med dessa egocentriska marodörer

Han säger även att det allra lustigaste med dessa egocentriska marodörer som anser att de har rätt att göra vad de vill när de vill och skiter i om de stör andra är att de i de allra flesta fall inte tål samma behandling själv för om andra göra samma sak mot dem och lever om ungefär lika mycket när de ligger och sover så blir de sura, förbannade och hämndlystna.

Med tanke på att de dessutom oftast verkar anse att folk som klagar på/åt dem är endera överkänsliga psykfall, tror de är något som försöker bestämma över dem eller till och med är galna psykopater om de skäller på dem så är det intressant att de inte verkar bedöma sig själva på samma sätt.

Visst har alla har rätt att leva, men normala liv på normala tider och inte onormala liv på onormala tider, eller hålla på jävlas med folk med flit.

Sånt här saker bestämmer dessutom hyreslagen och inte enskilda marodörgrannar eller hyresvärdar.

Det har egocentriska marodörer tyvärr svårt att acceptera och de enda som vinner på att man är för tolerant mot dem är de själva och möjligen hyresvärden som då slipper göra något, för folk som jobbar och behöver sin sömn gör det definitivt inte.

Upprinnelsen och efterspelet till det senaste överfallet han blev utsatt för

Han vill också berätta om upprinnelsen och efterspelet till det senaste överfallet han blev utsatt för av en av hans grannar som han kort tagit upp tidigare då det är en helt sanslös händelseutveckling på gränsen till en Monthy Python film.

En av gångerna det höll på idiothackas så gick han ut i trappen med mobilen i handen strax efteråt och ställde sig på sitt våningsplan för att försöka filma nästa gång det idiothackades.

Efter några minuter så hörde han en dörr öppnas på våningen ovanför så han gick upp två trappsteg för att se efter vem det var och då började den grannen som propparna uppenbarligen brunnit fullständigt på gapa och skrika och anklaga honom för att stå och banka i räcket.

Det tyckte han var helt absurt för det var någon som hållit på idiothacka med en hammare ca 10 minuter innan och ingen som bankat i något räcke vilket låter helt annorlunda, men den rabiata gormande grannen var nog inte vid sina sinnes fulla bruk just då.

Om han hade hållit på med fanstyg så hade han dessutom inte gått upp och kollat vem det var utan snarare tvärtom, men vissa människor verkar helt enkelt ha svårt att tänka när de drar slutsatser.

Dessutom stod han inte med någon hammare i handen utan sin mobiltelefon och försökte förklara varför men den rabiata gormande grannen var inte mottaglig för fakta.

Den rabiata gormande grannen anklagade honom även för elementhackande som hänt nåt år tidigare som han inte heller kunde vara skyldig till eftersom elementrören mellan våningsplanen går rakt upp, så det måste ha varit någon som bodde rakt under honom på den tiden.

Det suspekta med den rabiata gormande grannen är att innan han blev med flickvän så bodde han tillsammans med några av sina kollegor och de var inte särskilt hänsynsfulla utan höll själv på med en hel del grova störningar framförallt på tidiga morgnarna men även på nätterna då de kunde ha sjövilda efterfester eller hemmafester.

Den rabiata gormande grannen framstod som rätt skenhelig när han blev så arg för att någon annan störde honom för han och den som berättar detta är fiender sedan många år tillbaka då han skällde rätt mycket på den gormande grannen och hans kollegor för att de vägrade visa normal hänsyn på nätter och morgnar.

De började då se det som någon sorts hästpissartävling de ville vinna så han inte skulle tro han kunde bestämma över dem och även de ansåg att de hade rätt att göra vad de vill i sin egen lägenhet som egocentriska marodörer verkar göra, så där kan man prata om skenheliga individer.

Observera att detta inte är samma personer som gav det helt absurda svaret på lappen han en gång satte upp vid porten utan ett gäng som flyttade in efter dem, men de hade samma tendenser och störande beteende.

Det har funnits många störiga festprisse gäng, morgonmarodörer och arbetslösa nattmarodörer genom åren i trappen han bor i och vissa är egocentriska personer som skiter i alla andra, men en del är psykopatiskt lagda personer som tyckt det är kul att jävlas och bråka och verkar få nån sorts kick av det.

Det tråkigaste med den händelsen är i varje fall att att den granne som senare överföll honom också kom ut och började gapa om att han inte ska hålla på hacka efter några minuter, för den första rabiata grannens gapande och anklagande hade fått den andra rabiata grannen att tro att det var han som var skyldig.

Sen anklagade den andra rabiata grannen som anslöt även honom för att vara den som var skyldigt till att det tjuter i rören i bland, men den saken säger han är snarast hyresvärdens fel för rören i hans hus spökar ibland när folk spolar i kranarna.

Det var alltså den första rabiata grannens gormande om att han stod och bankade i räcket trots att ingen hade bankat i räcket den kvällen utan det ca 10 minuter före varit någon som idiothackat med en hammare som fick den andra rabiata grannen som senare överföll honom att tro det var han.

Överfallet skedde nästa gång idiothackandet hördes strax efter 8 på en Fredagskväll några dagar senare när han låg i soffan och kollade på Poirot.

Då kom den andra rabiata gormande grannen nämligen ner och bankade på hos honom och när han öppnade dörren började han gapa och gorma om att han skulle sluta hacka och sen flyga på honom för att han inte ”erkände” och lovade sluta med något han inte hållit på med.

Han säger att trots att det sätt hackandet totalt sett gick till på innebar att det inte kunde vara han som var skyldig vilket de själva borde ha insett om de tänkt efter så har dessa två trott det, och han antar att det är en kombination av idioti och illvilja som är orsaken till det.

Nu ska ni få höra det märkligaste med hans grannes överfall och det är att konstaplarna som var på plats och förhörde honom och hans överfallsgranne ca 20 minuter efteråt kunde konstatera att det var han som var offret och upprättade en anmälan om det.

På tisdagen veckan efter fick han ett brev från polisen där han fortfarande var klassad som offret och det stod vem som var utsedd till förundersökningsledare.

Han ringde då henne och frågade hur länge det skulle ta, men då sa hon att de har 800 ärenden på kö som är viktigare så det kommer knappast hinna börja med detta så han tänkte att han överfallsgrannen kanske slipper undan.

Döm då av hans förvåning när han en vecka senare fick ett nytt brev i inkastet där förundersökningsledaren trots att poliserna som varit på plats redan konstaterat att det var han som var offret utan några som helst skäl till det klassat om honom till misstänk baserat på överfallsgrannens hämndanmälan, och han fick ägna hela sommaren och långt in på augusti åt att försvara sig mot det innan de la ner misstankarna eftersom det var lite för uppenbart att han var offret.

Då fanns det visst hur mycket tid som helst att börja utreda saken trots att det fortfarande måste ha legat 800 ärenden som var viktigare i kön, och det är väldigt suspekt.

Dessutom gjorde de inget åt hans anmälan mot sin granne utan bara hans grannes hämndanmälan som de tog tag i med liv och lust, så de är kanske inblandade i den hat och svartmålningskampanj många av hans ligistgrannar hållit på med och lät det styra deras beteende i stället för fakta och kritiskt tänkande.

Han säger lite spydigt att man lätt kan tro att polisen på orten anser att han inte får försvara sig och att hyresvärden anser att han måste tolerera hur mycket djävulskap som helst från sina grannar och absolut inte får opponera sig mot det, eller ibland ta tag i saken själv för att de gör så lite som möjligt och mer eller tvingar honom till det.

Om han på det ihärdigt klagar och kräver att de åtgärdar det och sen ber dem dra åt helvete för att de inte gör det så ska han kväsas eller nåt, för hans hyresvärd skickade för ett tag sedan en falska varning dagen efter han bett dem fara åt h-vete för att de inte gjorde något åt de störningar som då förekommit från samma personer varenda dag i 2 års tid.

I den varningen anklagade de honom för att hålla på med många av de saker hans grannar håller på med och som han dessutom klagat mycket på och krävt att hans hyresvärd åtgärdar och ljög även om att de skulle ha skickat en kopia till socialtjänsten för att försöka skrämma honom extra mycket, så han är väldigt fundersam över hur fräck hans hyresvärd egentligen är?

Han säger att man kan misstänka att hämndskitsnacket genom åren från vissa av hans marodörgrannar och antagligen vissa ovilliga hos hans hyresvärd verkar ha vuxit till någon sorts hatkampanj mot honom på orten han bor, som alldeles för många vid detta lag blivit inblandade i.

Sannolikt till och med polisen för varför skulle de annars ha klassat om honom från offer till misstänk i ett solklart fall och inte hade tid att utreda hans original anmälan mot sin granne, men däremot överfallsgrannens hämndanmälan?

Vad man sen ska tycka om poliser som i princip helt okritiskt tror på och låter sig dras in i hat och svartmålningskampanjer så till den grad att de gör sig medskyldiga till att försöka förstöra offrets liv kan man undra?

Allt detta bara för att han krävt normal hänsyn av folk, opponerat sig mot allt djävulskap hans grannar hållit på med, och ihärdigt klagat och krävt att hans ovilliga hyresvärd ska åtgärda dem, vilket antagligen fått dem att drabbas av stora skjut budbäraren sjukan.

Han tror falsariet till varning han fick även beror på idiothackandet

Han tror falsariet till varning han fick även beror på idiothackandet som de på grund av de 2 rabiata gormande grannarna lite för villigt vill tror han är skyldig till och även är helt i enlighet med deras aviga beteende mot honom sedan tidigare med.

Det är en helt godtycklig varning där de skjuter från höften och tror vad de vill och skrev ihop och skickade dagen efter han bad dem dra åt helvete för att de inte åtgärdat de grova och systematiska störningarna han klagat på under senaste året, varav de flesta varit hur lätta som helst att ta folk på bar gärning för dessutom.

Han var dessutom den första i sin trapp som ringde och klagade på idiothackandet när det försiggått några gånger, och tror det var 2:a eller 3:e gången det hördes eller nåt sånt och väktarna kom efter ca 10 minuter till hans trapp och ställde sig på hans våningsplan så han ställde sig vid dörren och studerade dem i dörrögat.

Han väntade då på att det skulle börja hackas igen så han direkt kunde gå ut till dem vilket det gjorde efter ca 5 minuter igen fast det var bara 2-3 snabba hack och han började öppna dörren och gå ut till väktarna i princip samtidigt som det sista hacket vilket bara det innebär att han inte kan vara skyldig.

Då hördes det rätt tydligt att det var i golvet på våningen ovanför men väktaren var tyvärr rena amatören på sånt här och en nybörjare.

Det väktarbolaget hade nog inte så stor erfarenhet av störningshantering i hyreshus heller då de var nyligen anlitade för sådant och dittills mest hållit på med övervakning av industrilokaler och liknande.

Han bad då väktarna gå och prata med den personen som bodde rakt ovanför honom för detta var innan han började gå ut i trapphuset och lyssna när det var längre idiotbanksessioner på både fram, mitten och baksidan av huset, så han trodde precis i början det var denne.

Väktaren i fråga sa då att han kände den han sa att han trodde det var och bad dem gå och prata med, och började anklaga honom för att själv hålla på, för han sa att han inte tror den personen håller på med sånt och frågade rent ut om det inte var historieberättaren själv som höll på… så han betedde sig partiskt, oförskämt och väldigt amatörmässigt.

Han säger även att det är fysiskt omöjligt att få det att låta lika hårt och tungt när man hackar i taket med nåt som när man bankar i golvet för man har gravitationen mot sig och inte kroppsvikten med sig, vilket jag håller med om för så fungerar fysikens lagar i detta universum så vilket universum de lever i kan man fråga sig.

Han säger att det oftast rätt tydligt hörs att det är bankande i golvet från våningen ovanför hans det är frågan om och dessutom har det många gånger hackats både på fram, mitten och baksidan av huset med kanske 5 sekunders paus för förflyttning, vilket bara de som bor i lägenheter med fönster på både fram och baksidan kan göra, så det är bara någon på våningsplanet ovanför honom som bor i en sådan lägenhet som kan vara skyldig.

Den typen av långa idiotbanksessioner med förflyttning skedde väldigt många gånger under första månaden så vem som helst som bor i hans trapp borde med lillfingret kunna räkna ut att det inte är han som är skyldig då han bor i en lägenhet som bara har fönster på framsidan av huset, men vissa har av ren personligt illvilja och prestige valt att fortsätta tro det de vill.

Hackandet höll på ett tag varje gång med under de långa idiobanksessionerna (upp till flera minuter med förflyttningarna inräknat), så de som tror nån är så dum att de ens tar risken att springa omkring i trapphuset med en hammare och göra sånt är riktigt ute och simmar, är väldigt illvilligt inställda eller fullständigt urblåsta.

Det var när han stod ute i trapphuset med mobilen i handen efter en av gångerna det hållits på hackas för att vänta på att det skulle börja hackas igen och filma då det hackats många gånger den kvällen som den ena grannen ovanför kom ut och började gorma åt honom om att han stod och bankade i räcket, och det det var då ca 10 minuter sedan det hackats sist.

Hade han hållit på med djävulskap hade han inte heller gått upp några trappsteg för att se vem som kom när han hörde en dörr öppnas våningen ovanför utan smugit in till honom igen för han är varken korkad eller galen.

Sen var det ingen som hade bankat i räcket utan med en hammare igen ca 10 minuter innan och då kan det bli lite resonansljud i räcket, men det låter helt annorlunda än bankande i räcket, så man hör tydligt när det är någon som bankar med en hammare i golvet eller väggen som skapar lite resonansljud i räcket om man inte är en idiot som fått total härdsmälta i skallen förstås.

Han stod inte heller i trapphuset med en hammare i handen utan mobilen och var helt tyst och stilla och väntade på att det skulle börja hackas igen och försökte förklara varför, men den gormande grannen betedde sig helt vanvettigt.

Dessutom var det som tidigare sagt hans gormande som fick den andra grannen ovanpå att tro det var han och komma och börja bråka med honom nästa gång det idiotbankades några dagar senare på en Fredagskväll, så det är inga småsaker hans vanvettiga gormande orsakade.

Den första gormande grannen ringde även störningsjouren och sa att han stått och bankat i räcket vilken ingen hade gjort och väktaren helt okritiskt trodde på, och lyckade övertyga väktaren om att det var han som höll på med idiotbankandet med.

Detta var samma väktare som varit där gången innan och anklagade honom för att var den som själv höll på när det var han som hade ringt dem och klagat på idiotbankandet.

En riktig idiot till väktare som alldeles för villigt ville tro det var historieberättaren själv som höll på, så är det möjligen någon som hade fyllt det nya väktarbolagets huvuden med skitsnack om honom undran han, för det skulle vara en logisk förklara på den nya väktarens mycket godtyckliga, partiska och oförskämda beteende.

Att sen samma väktare som även var där första gången när han ringde och klagade inte lyssnade när han försökte förklara saken och sa att han vet vad han ska tro och kommer lämna in en rapport om saken till hyresvärden, är bara ytterligare ett bevis på att han är en godtycklig idiot som dessutom p.g.a personkännedom var jävig och partisk.

Detta var alltså andra gången han var där p.g.a idiothackandet och andra gången han p.g.a personkännedom och kanske annat skitsnack han fått höra betedde sig jävigt och partiskt.

Den gormande grannen som propparna hade brunnit i skallen på så till den grad att han inte var vid sina sinnens fulla bruk och började anklaga första bästa person han såg för något som inte ens hade hänt ställde till med mycket elände tillsammans med den anslutande gormande grannen och en godtycklig och partisk väktare.

Att vissa sedan verkar vilja fortsätta tro fel saker mot allt sunt förnuft börjar han vid detta lag anse är ohållbart för det är inte svårt att räkna ut hur mycket skit som snackats om honom sedan dess av berörda parter, och denna typ av skitsnack är dessutom väldigt skadligt på så många olika sätt och bruka sprida sig snabbt då det är spektakulära saker.

Samtidigt som dessa gormande och godtyckliga idioter till grannar inte gör ett skit för att försöka ta reda på fakta genom att gå ut i trapphuset och lyssna, för inifrån sin egen lägenhet säger han att det är närmast omöjligt att avgöra exakt vem som håller på idiothackar förutom då att man hör att det kommer från våningen ovanför om man bor på hans våning.

Han har inspelningar som bortom rimliga tvivel bevisar att han är oskyldig

Så alla skeptiker ska slippa tvivla säger han att han p.g.a. att han bor i ett hus fullt av riktigt jävliga typer och har en hyresvärd som betett sig väldigt bakvänt, avigt och illvilligt mot honom under lång tid har tagit för vana att spela in saker, som t.e.x hela nätterna när han ligger och sover när det idiotbankas och förvarar kopior av dessa på flera olika backuptjänster i molnen för säkerhets skull.

Vad gäller just idiothackandet så har han väldigt många inspelningar som klart och tydligt visar att han ligger och sover och blir väckt av det och omöjligt kan vara skyldig, vilket tillsammans med de övriga punkter för hur idiothackandet gått till räcker gott och väl för att bevisa hans oskuld.

Dessa inspelningar säger han bevisar bortom rimliga tvivel att det inte är han som håller på med idiothackandet och detta har han upplyst hyresvärden om så denne har inga ursäkter, men då denne kunnat ta de flesta av marodörerna som bott där på bar gärning på ett tidigt stadium har denne inte direkt haft några ursäkter tidigare heller.

Den väktare, de av hans grannar, kanske vissa hos hyresvärden och kanske även några inom polisen som under senaste åren velat fortsätta tro fel saker mot allt fakta och sunt förnuft p.g.a prestige och kanske för att försöka rädda sina ansikten har alltså ingenting för det.

Han börjar också bli mer och mer fundersam på om han kommer bli tvungen att dra sin gamla hyresvärd och vissa av sina ex. grannar inför rätta för att få slut på skitsnacket som blivit lite för skadligt och spritt vid detta lag och även om det inte är kul att processa mot folk i nåt år kanske det kommer bli nödvändigt till slut.

Han tycker det är konstigt att hyresvärden notoriskt gjort så lite som möjligt

När ni läser om hans klagomål så tycker ni säkert det är konstigt att hyresvärden inte gjort något eller gjort så lite som möjligt tills de inte lägre haft något annat val än försöka göra något litet åt det och det tycker han med, men det är värre än så.

Hyresvärden hade nämligen i så gott som alla fall genom åren väldigt lätt kunnat konstatera att det han klagar på är sant och ta förövarna på bar gärning om de hade velat genom att beordra sitt anlitade väktarbolag att vara på plats vid de tidpunkter då de förekommer, och de flesta störningar har förekommit var och varannan dag vid ungefär samma tidpunkter dessutom.

I så gott som alla fall gällande alla de marodörer han klagat på genom åren så hade de inom någon dag kunnat ta dem på bar gärning och då de i de flesta fall varit oförbätterliga inom en månad eller två fått så mycket bevis mot dem att de hade kunnat vräka dem.

I stället har de gjort så lite som möjligt samtidigt som de jävlats med honom och försökt göra honom till syndabocken eller försökt skrämma honom att sluta klaga genom att skicka varningar till honom i stället.

Det har säkert gått mycket prestige i det för hyresvärdens del då de har betett sig så här mot honom under lång tid och drabbades av skjut budbäraren sjukan på ett tidigt stadium, så de kanske inte ens inför sig själva vill erkänna att de utan goda skäl till det bidragit till att förstöra ett decennium av hans liv.

Från börja försökte hans ovilliga hyresvärd dessutom få honom att tro att dessa grova störningar bara var normala livsljud som han måste stå ut med och att han måste sluta vara otrevlig mot sina grannar.

Det de menade med det var att han då varit och pratat med och sen skällt på och satt ner foten mot några av dem då hyresvärden inte gjorde någonting alls åt störningarna och dessa var helt hopplösa.

De hade då klagat på honom som hämnd för det som hyresvärden genast tog i tu med, till skillnad från hans klagomål på deras grova störningar som de in i det längsta ignorerat, gjort så lite som möjligt åt och dessutom försökte få honom att tro att han måste acceptera då ljud förekommer i hyreshus dygnet runt, men det är skillnad på ljud och grova störningar.

Dessutom måste hyresvärden ha känt till vissas extremt höga ljudnivåer på allt de gjorde på nätter och tidiga morgnar då de första marodörerna han råkade ut för hade bott där i 5-10 år innan han flyttade dit och många efter vad han fått höra flyttat från trappuppgången p.g.a dem.

Sen var det rätt lätt att ta de övriga som passerat revy på bar gärning med då de gjorde ungefär samma saker på samma tider varje dag, så de hade om de velat kunna konstatera störningarna på ett tidigt stadium i stället för skicka varningar till honom där de säger att han måste acceptera dem.

Efter några år bytte de taktik och började mer och mer försöka få det att framstå som om det var han som höll på med grova störningar och jävlades med sina grannar och skickade några varningsbrev om den saken genom årens lopp, tills de gick över gränsen och skickade den sista varningen dagen efter han bad dem dra åt h-vete där de hotade med vräkning och försökte göra honom till syndabocken igen för det han klaga på senaste året innan den varningen inklusive idiotbankandet.

Dessutom försökte de förbjuda honom att leva ett normalt liv på normala tider och göra normal saker som dammsuga, diska o.s.v då de två nattmänniskorna som var orsaken till massor av grova störningar på nätterna klagat på det.

Vad gäller dessa normala livsljud så höll dessutom hans mer normala grannar på med betydligt mer normala livsljud på normala tider än han gör och personen som hade för vana att idiotdrämma igen dörren dagarna i ända höll dessutom på med väldigt mycket onormala livsljud på normala tider.

De insåg nog efteråt att de gått över för långt över gränsen med den sista falska varningen och låg risigt till juridiskt sett, så sen dess började det göra lite grann åt störningarna men de lilla det gjorde efter det hjälpte max några dagar eller nån vecka, sen satte en eller flera av marodörerna igång igen och de flesta av dem borde ha blivit vräkta för länge sen anser han.